Despre noi

EURO GUARD MARKET are ca activitate comertul online a produselor de securitate.

Avand o experienta de 7 ani in domeniul servicilor de securitate ,dorim sa venim in atentia clientilor nostri si a potentialilor clienti cu o metoda mai simpla de cumparare a produselor de securitate prin accesarea  http://euro-guard.ro/.

Magazinul nostru se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice si va sta la dispozitie cu produse de inalta caliate  de la prducatori cu renume . Siguranta dumneavoastra este prioritatea noastra.

Prin magazinul nostru online „Euro-Guard Market”, va oferim solutii concrete de securitate pentru orice situatie cu care va intalniti in viata de zi cu zi, sisteme profesionale de avertizare la efractie , semnalizarea incendiului, control acces si supraveghere video, pentru birouri si spatii comerciale, dar si pentru imobile sau apartamente.

Tot vorbim despre securitate, intrebarea este ce este securitatea privata si de ce avem nevoie de ea?

Securiatea o descriem ca o stare de siguranta , sentiment de încredere și de liniște pe care îl dă cuiva absența oricărui pericol , faptul de a fi la adăpost de orice primejdie.

Sunt atatea calitati ale securitatii private, incat consumatorii de securitate nu pot ramane indiferenti la binefacerile ei .Securitatea privata poate oferi:

  • Oportunitate si promptitudine ;
  • Calitate la parametrii inalti ;
  • Descurajarea potentialului faptuitor ;
  • Protejarea vietii si a bunurilor ;
  • Ofera alternativa viabila ,certa, sigura;
  • Completeaza securitatea nationala pe segmentul pe care aceasta este deficitara,adica cetateanul si bunurile lui ;

Plecand de la nevoia de a ne simti in siguranta impartim securitatea privata in doua mari categorii:

1.Securitatea personala- noi toti avem nevoie de securitate privata pentru a ne simţi în siguranţa sau statul ne va putea permanent oferi aceasta siguranţa? Plecând de la aceasta întrebare retorica observam ca securitatea privată își face loc în viata de zi cu zi a oricărei persoane de la banalul sistem de alarma ce ne protejata casa, pana la sisteme mai complexe, în funcţie de statutul social, gărzi de corp care sa ne însoțească și sa ne protejeze pe noi și familia noastra.

2.securitate economica, este bine ştiut ca pentru asigurarea patrimoniului unei companii vom avea nevoie de o structura de securitate. Securitatea are un obiectiv precis – stabilitatea, o legislaţie specifică, un suport tehnologic adecvat şi se bazează pe strategii, norme, metodologii, tehnologii, procese şi instituţii specializate, capabile să ofere servicii de siguranţă, protecţie, încredere, supraveghere, dar şi condiţii pentru disponibilitatea şi viabilitatea sistemelor şi utilizatorilor acestora.

Aceste sisteme de securitate sunt componente complementare a structurilor de securitate naţionala.

Misiunea noastra este sa satisfacem nevoia de securitate personala si sa  oferim siguranta dumneavosatra , protejandu-va familia ,proprietatile, afacerile si valorile.

Viziunea nostra este sa devenim cel mai profesionist si de incredere furnizor de echipamente de securitate .

Ideile care stau la baza intregii activitati sunt: „calitate –satisfactia clientului -performanta-siguranta”.Politica  firmei noastre este una bazata pe respect fata de client si implicarea noastra in alegerea produsului cel mai potrivit cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

De ce Euro Guard Market ?

  • Produse calitative
  • Preturi accesibile
  • Suport tehnic si asistenta profesionista
  • Respectam in totalitate legislatia in vigoare.

Constituirea si functionarea magazinului nostru s-a facut in baza legistalillor in vigoare .

 

Legislatie-  http://www.arts.org.ro/pagini/legislatie.php?art=28