Politica de confidentialitate

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

EURO-GUARD MARKET isi desfasoara activitatea in baza legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC EURO-GUARD MARKET SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Informatiile cu caracter personal vor fi accesibile pentru angajatii nostri in scopul de a permite procesarea comenzilor. Nu vom dezvalui date personale catre terti cu exceptia cazurilor in care ni se cere acest lucru prin lege sau in cazul in care astfel de actiune este necesara pentru a ne conforma procedurilor legale. Putem incalca termenii si conditiile sau termenii de utilizare daca suntem obligati de a divulga sau partaja datele dumneavoastra personale in conformitate cu orice obligatie legala in fata organelor competente. Orice divulgare de informatii cu caracter personal va fi controlat strict.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de COMANDĂ declaraţi că acceptati necondiţionat ca datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a firmei noastre, şi vă daţi acordul expres şi neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate şi prelucrate de catre noi pentru desfăşurarea şi/sau derularea activităţii comerciale.

MĂSURI LUATE PENTRU ASIGURAREA SECURITĂŢII PRELUCRĂRII

SC EURO-GUARD MARKET SRL ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces.

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici.

La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi .

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Accesul în sediul societăţii este monitorizat video şi dotat cu sistem de alarmă, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fişiere securizate, protejate de parolă. Informaţiile pe suport de hârtie sunt păstrate în dosare speciale, la care au acces doar angajaţii societăţii, acestia avand obligaţia de a pastra  confidenţialitatea.